MV-GYM; pilates & personal training

Ivm de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij gesloten t/m 6 april. Binnenkort komen er online trainingen. Volg onze site onder het kopje ‘nieuws’ of de fb-pagina.

MV-GYM is een overzichtelijke trainingsstudio waar persoonlijke begeleiding voorop staat. Wij zijn gespecialiseerd in: Pilateslessen in kleine groepjes; Pilates duo-lessen met de Pilates Reformer; Pilates Reformer privéles; Personal fitnesstrainingen (1 op 1 met je trainer); Personal fitness duo-trainingen (2 deelnemers met 1 trainer).

Uiteraard houden we tijdens alle Pilates- of Fitnesstrainingen rekening met je doelstellingen en eventuele blessures. 

Ben je aan het trainen voor een specifieke sportieve prestatie? Of wil je werken aan je algehele fitheid? Moet je na fysiotherapie verder trainen onder begeleiding? Onze trainers kunnen je hierbij helpen en indien gewenst dit afstemmen met de fysiotherapeut.

Pilates

Pilates is toegankelijk voor iedereen; jong en oud. En heb je blessures dan kunnen de oefeningen altijd worden aangepast. Door veel fysiotherapeuten wordt Pilates geadviseerd bij rug- en bekkenklachten. Probeer een gratis proefles!

Pilates Reformer

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch! Reserveer hier voor een personal training of een duo-training.

Personal Training

Werk aan de betere versie van jezelf. Ga voor je doelen, voel je fitter, sterker en gezonder in je vel. Personal training is trainen met je vaste trainer op tijden en dagen dat het jou uitkomt. Ideaal dus voor als je druk bent en zeker weten dat je training elke keer opnieuw effectief is.
Reserveer hier voor een Personal training of een duo-training!

Kom kennismaken met MV-Gym Amersfoort!

Om je kennis te laten maken met onze trainers en lessen organiseren we diverse inloopmiddagen. Op zaterdag 14 maart, zondag 15 maart, zaterdag 21 maart en zondag 22 maart ben je, tussen 14u en 17u, van harte welkom om een kennis te maken met onze lessen. Op vrijdag 20 maart houden we tussen 19u en 20.30u een open inloopavond.

MV-Gym Amersfoort vind je aan de Utrechtseweg 50 in Amersfoort

Wil je zeker zijn van een trainingsplek? Stuur dan vandaag nog een mailtje of geef ons een belletje zodat wij je direct kunnen inplannen. We zien je graag bij MV-GYM! Kijk voor meer informatie en nieuwtjes ook op onze Facebookpagina.