Pilates is toegankelijk voor iedereen; jong en oud!

Het wordt nog zwaar onderschat en betiteld als oefeningen op een matje. Maar vergis je niet; Pilates is kracht voor je spiercorset, flexibiliteit voor je wervelkolom en lenigheid voor je spieren! Alles komt dus aan bod. Welke sport je ook beoefent, Pilates is dé perfecte aanvulling. Het zorgt voor een betere controle over je lichaam en een goede basishouding. En heb je blessures dan kunnen de oefeningen altijd worden aangepast. Door veel fysiotherapeuten wordt Pilates geadviseerd bij rug- en bekkenklachten.

 

 

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch! Reserveer hier voor een personal training of een duo-training.

 

Trainingstijden Pilates

Pilates kan in een groepsles of individueel. Mogelijkheden genoeg. Check ons lesrooster voor de lesdagen en aanvangstijden. Vragen over Pilates of jezelf inschrijven, stuur je ons gemakkelijk via het contactformulier. Try it! Probeer een gratis proefles!