MV-gym Zeist

MV-Gym verzorgt voor iedereen fitnesstraining in kleine groepjes.
De lessen onder begeleiding zijn erop gericht dat iedereen met een voldaan gevoel de gym verlaat.
Daarnaast verzorgen we ook personal trainingen en verschillende soorten groepslessen in onze groepsleszaal.
Geen rijen toestellen, geen grote hoeveelheden mensen maar professionele en effectieve training voor iedereen in een overzichtelijke gym.

Wat bieden wij?

Pilates

Pilates is toegankelijk voor iedereen; jong en oud!

Het wordt nog zwaar onderschat. Maar vergis je niet; Pilates is kracht voor je spiercorset, flexibiliteit voor je wervelkolom en lenigheid voor je spieren! Alles komt dus aan bod. Welke sport je ook beoefent, Pilates is dé perfecte aanvulling. Het zorgt voor een betere controle over je lichaam en een goede basishouding. En heb je blessures dan kunnen de oefeningen altijd worden aangepast. Door veel fysiotherapeuten wordt Pilates geadviseerd bij rug- en bekkenklachten.

Pilates kan in een groepsles of individueel. Mogelijkheden genoeg.

Pilates Reformer

Het vormt je lichaam

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch!

Wij geven de Pilates Reformer trainingen individueel of in een groepsles (4 personen). Gericht op een persoonlijke, uitgebalanceerde en afwisselende combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Met de Pilates Reformer boek je snel resultaat en voel je je snel een stuk beter.

Personal training

Uw doel is uiteraard ons doel!

Er is een keuze tussen Pilates Personal- of duotraining of Fitness Personal- of duotraining. Afhankelijk van uw doelstelling en voorkeur voor dag/tijd wordt er een passende trainer voor u gevonden. De 1e training is eventueel een kennismakingstraining tegen een speciaal tarief.

Daarna kunt u met behulp van een 10-rittenkaart voor personal training verder de afspraken inplannen met uw trainer. Een personal training houdt ook in (indien nodig) weeg- en meetmomenten, voedingsbegeleiding en coaching via de app.

Groepslessen

Pilates Barre

Pilates aan de Barre! Met elementen uit ballet maar ook kracht- en cardio-oefeningen. Zeer afwisselend op lekkere up-tempo muziek. En uiteraard zorgt de instructrice ervoor dat iedereen het kan volgen.

Pilates Reformer

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch!

Pilates work-out

Wil je meer dan alleen Pilates oefeningen? Kom dan onze work-out proberen! De focus van de training is krachtoefeningen op de juiste manier uitvoeren en met een goed gevoel de gym weer verlaten.

Pilates circuit

Pilates bestaat in zoveel soorten en maten. En het is ook superleuk om het in circuitvorm te doen. De instructrice zet een circuit uit van pilates kracht en cardio oefeningen, motiveert en stimuleert je en je voelt je na de les weer moe maar voldaan.

Fascia Pilates

Pilates met gebruik van een foamroller waardoor we de spieren en het bindweefsel (fascia) goed los kunnen masseren. Tevens wordt de foamroller gebruikt om een extra dimensie aan de oefeningen te geven.

Pilates Pound

Met drumsticks op de beat van de muziek je pilates oefeningen uitvoeren, kan dat? Jazeker! In deze les maken we muziek met de druksticks op de beat van de muziek en zorgen we voor een heerlijke work-out bestaande uit gevarieerde Pilates-oefeningen. Les duurt 30 min.

Pilates matles

Pilates is werken aan je core (spiercorset), mobiliteit en flexibiliteit. De oefeningen zijn goed aan te passen aan blessures, zwangerschap of bijv reuma.

Yogalates

Een les op muziek die een combinatie is van Pilates en Yoga. Pittige les maar met een heerlijk rustmoment aan het eind van de les.

Bootcamp

Buiten in het bos lekker bezig zijn met een leuke groep mensen. Blessures wordt rekening mee gehouden en de trainster zorgt voor de nodige variatie.

Outdoor work.

Meer informatie of een proefles aanvragen?