MV-gym Zeist

MV-Gym verzorgt voor iedereen fitnesstraining in kleine groepjes.
De lessen onder begeleiding zijn erop gericht dat iedereen met een voldaan gevoel de gym verlaat.
Daarnaast verzorgen we ook personal trainingen en verschillende soorten groepslessen in onze groepsleszaal.
Geen rijen toestellen, geen grote hoeveelheden mensen maar professionele en effectieve training voor iedereen in een overzichtelijke gym.

Wat bieden wij?

Personal training

Uw doel is uiteraard ons doel!

Er is een keuze tussen Pilates Personal- of duotraining of Fitness Personal- of duotraining. Afhankelijk van uw doelstelling en voorkeur voor dag/tijd wordt er een passende trainer voor u gevonden. De 1e training is eventueel een kennismakingstraining tegen een speciaal tarief.

Daarna kunt u met behulp van een 10-rittenkaart voor personal training verder de afspraken inplannen met uw trainer. Een personal training houdt ook in (indien nodig) weeg- en meetmomenten, voedingsbegeleiding en coaching via de app.

Small Group Training

Een workout met aandacht en het gevoel dat je écht iets doet

Small Group Training is een training waarin je met meerdere personen onder begeleiding van een Personal Trainer werkt. De training bestaat uit kracht- en cardio-oefeningen zodat je een total-body workout krijgt. Iedereen kan deelnemen aan deze training en de training wordt per persoon afgestemd aan zijn of haar conditie.

Pilates

Pilates is toegankelijk voor iedereen; jong en oud!

Het wordt nog zwaar onderschat. Maar vergis je niet; Pilates is kracht voor je spiercorset, flexibiliteit voor je wervelkolom en lenigheid voor je spieren! Alles komt dus aan bod. Welke sport je ook beoefent, Pilates is dé perfecte aanvulling. Het zorgt voor een betere controle over je lichaam en een goede basishouding. En heb je blessures dan kunnen de oefeningen altijd worden aangepast. Door veel fysiotherapeuten wordt Pilates geadviseerd bij rug- en bekkenklachten.

Pilates kan in een groepsles of individueel. Mogelijkheden genoeg.

Pilates Reformer

Het vormt je lichaam

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch!

Wij geven de Pilates Reformer trainingen individueel of in duo’s. Gericht op een persoonlijke, uitgebalanceerde en afwisselende combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Met de Pilates Reformer boek je snel resultaat en voel je je snel een stuk beter.

Groepslessen

Bodyshape

Een les die van alles wat inhoudt. Pasjes, kracht, cardio en elke week anders… Niet te ingewikkeld wel lekker actief.

Shape your body.

Bootcamp

Buiten in het bos lekker bezig zijn met een leuke groep mensen. Blessures wordt rekening mee gehouden en de trainster zorgt voor de nodige variatie.

Outdoor work.

brn

Het vroegere aerobics op lekkere muziek met een extra dimensie door de Brn sticks die we erbij gebruiken. Je voelt je erna weer heerlijk fit.

Brn some calories.

Dance

Dit is de enige les waar het niet draait om techniek en goede uitvoering, maar om fun en feel good. Simpele pasjes op verschillende soorten muziek en de tijd om het onder de knie te krijgen.

Jij kan het ook, Dance!

Lxr

30 min krachtworkout met behulp van een sandbag. De sandbag is er in verschillende gewichtsklassen zodat iedereen mee kan doen.

Hard work in 30 minutes.

Essentrics

Stretch je lichaam en voel de bewegingen op de muziek. Je voelt je als herboren als je deze les hebt gevolgd.

Fascia Pilates

Pilates met gebruik van een foamroller waardoor we de spieren en het bindweefsel (fascia) goed los kunnen masseren. Tevens wordt de foamroller gebruikt om een extra dimensie aan de oefeningen te geven.

Pilates matles

Pilates is werken aan je core (spiercorset), mobiliteit en flexibiliteit. De oefeningen zijn goed aan te passen aan blessures, zwangerschap of bijv reuma.

Yoga

Wij bieden verschillende vormen van yoga. Probeer zeker uit welke vorm het beste bij je past.

Yogalates

Een les op muziek die een combinatie is van Pilates en Yoga. Pittige les maar met een heerlijk rustmoment aan het eind van de les.

Meer informatie of een proefles aanvragen?