MV-gym Amersfoort

MV-GYM is een overzichtelijke trainingsstudio waar persoonlijke begeleiding voorop staat.
Wij zijn gespecialiseerd in: Pilates groepslessen Reformer (3 pers), Pilates duo-lessen met de Reformer; Pilates Reformer privéles; Personal fitnesstrainingen (1-op-1 met je trainer); Personal fitness duo-trainingen (2 deelnemers met 1 trainer).

Uiteraard houden we tijdens alle Pilates- of Fitnesstrainingen rekening met je doelstellingen en eventuele blessures.

Ben je aan het trainen voor een specifieke sportieve prestatie? Of wil je werken aan je algehele fitheid? Moet je na fysiotherapie verder trainen onder begeleiding? Onze trainers kunnen je hierbij helpen en indien gewenst dit afstemmen met de fysiotherapeut.

Wat bieden wij?

Personal training

Uw doel is uiteraard ons doel!

Er is een keuze tussen Pilates Personal- of duotraining of Fitness Personal- of duotraining. Afhankelijk van uw doelstelling en voorkeur voor dag/tijd wordt er een passende trainer voor u gevonden. De 1e training is eventueel een kennismakingstraining tegen een speciaal tarief.

Daarna kunt u met behulp van een 10-rittenkaart voor personal training verder de afspraken inplannen met uw trainer. Een personal training houdt ook in (indien nodig) weeg- en meetmomenten, voedingsbegeleiding en coaching via de app.

Pilates

Pilates is toegankelijk voor iedereen; jong en oud!

Het wordt nog zwaar onderschat. Maar vergis je niet; Pilates is kracht voor je spiercorset, flexibiliteit voor je wervelkolom en lenigheid voor je spieren! Alles komt dus aan bod. Welke sport je ook beoefent, Pilates is dé perfecte aanvulling. Het zorgt voor een betere controle over je lichaam en een goede basishouding. En heb je blessures dan kunnen de oefeningen altijd worden aangepast. Door veel fysiotherapeuten wordt Pilates geadviseerd bij rug- en bekkenklachten.

Pilates kan in een groepsles of individueel. Mogelijkheden genoeg.

Pilates Reformer

Het vormt je lichaam

De Pilates Reformer is een toestel die je nog meer laat ervaren wat Pilates voor je lichaam doet. Het vormt je lichaam, je wordt sterker en flexibeler en je voelt je fantastisch!

Wij geven de Pilates Reformer trainingen individueel of in duo’s. Gericht op een persoonlijke, uitgebalanceerde en afwisselende combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen. Met de Pilates Reformer boek je snel resultaat en voel je je snel een stuk beter.

Pilates Reformer Groepsles: in groepjes met 3 leerlingen werk je aan je core, je flexibiliteit en kracht. Muziekje erbij en lekker bewegen. Afhankelijk van het niveau van de groep worden de oefeningen aangepast van beginner naar gevorderd.

Rittenkaarten kopen

Personal training

Pilates Reformer groepsles

Pilates mat groepsles

Abonnementen

icoon-reformer-pilates-1x_-week
Abonnement
Pilates Reformer groepsles

1x per week

€ 120,- per maand

icoon-reformer-pilates-2x_-week
Abonnement
Pilates Reformer groepsles

2x per week

€ 200,- per maand

icoon-combinatie-abonnement
Combinatie abonnement
Pilates Reformer en Pilates Mat

1x per week Pilates Reformer
1x per week Pilates Mat

€ 170,- per maand

Meer informatie of een proefles aanvragen?